datum: 08.10.2022 PROMOCIJA: JESEN-FEST Od 8. oktobra do 14. oktobra poteka z nova promocija iz sklopa Forever Jesen-Fest. Nagradili bomo vse, ki bodo hkrati kupili 2 kosa našega najnovejšega 4-dnevnega paketa DX4 Body Balancing System. Vsak FBO, ki v omenjenem obdobju naroči 2 kosa DX4, prejme darilo - 1 kos (#512) SET ETERIČNIH OLJ - Forever Essential Oils Giftbox.
klikni sem VABIMO VAS NA DOGODEK: IZDELKI, DRUŽENJE, VEČERJA in ZABAVA S ČUKI!
datum: 21.10.2022 IZDELKI: SPREMEMBA PRI IZDEKIH ALOE HEAT in C9 Decembra 2022 bomo predstavili nov izdelek, ki je namenjen podpori mišicam in sklepom. Izdelek bo nadomestil Aloe Heat, ker bo zagotovil podobne prednosti kot smo jih vajeni pri Aloe Heat (“rdeča krema”) – pomirja utrujene mišice, vendar deluje na drugačen način. Prihaja prenovljeni C9. Prenova te blagovne znamke oziroma izdelka vključuje nov videz embalaže, posodobljeno knjižico z navodili in podrobnosti o tem, kako vključiti C9 v celoten F.I.T. program, zlasti z letos predstavljenim DX4™. KLIKNI ZA PODROBNOSTI O SPREMEMBAH
datum: 27.10.2022 IZDELKI: UKINITEV IZDELKA FOREVER ALOE MPD 2xULTRA Ker se svet še naprej sooča z izzivi globalne dobave, se tudi mi soočamo z nezmožnostjo pridobivanja embalažnih materialov in osnovnih surovin za proizvodnjo Forever Aloe MPD® 2x Ultra . Zato smo se odločili, da po porabi trenutne zaloge ta izdelek odstranimo iz ponudbe na vseh trgih. Kot vedno takšnih sprememb v naši ponudbi izdelkov ne jemljemo zlahka, vendar cenimo priložnost, da poslovnim partnerjem Forever ponudimo nove, zmogljive formule, ki ustrezajo svetovnim trendom in potrebam.
datum: 04.11.2022 VSTOPNICE: SUCCESS DAY POSTOJNA Sporočamo, da se prosta mesta za dogodek Success Day v Postojni polnijo in pričakujemo, da bodo v kratkem zapolnjene vse kapacitete. Priporočamo, da kdor si še ni dokončno zagotovil oziroma uredil vstopnice naj to stori danes - dne 4.11.2022. Če želite na dogodek Success Day brezplačno potovati z avtobusom (relacija Maribor - Postojna) se obvezno prijavite do ponedeljka 7.11. 2022, na email: info@forever.si Avtobusni prevoz in vstopne točke bodo organizirane na podlagi vaši prijav in v primeru nezadostnega števila prijav prevoz NE BO organiziran.
Klikni za več
datum: 07.11.2022 AKCIJA: JESEN FEST Nagrajujemo vse, ki hkrati kupijo 2 kosa našega paketa #6463, ki vsebuje Aloe Body Wash in Aloe Lotion v unikatnem dekorativnem pakiranju. Kakšna je nagrada? vsak nakup prinese darilo, ki je 1 kos bidon za vodo Forever in še kupon oziroma srečko za žrebanje za glavno nagrado mešalnik / blender Tefal InfinyMix Plus. Koliko časa traja ta akcija? od 7. do 13. novembra 2022.
datum: 02.12.2022 V DECEMBRU VAŠ NAKUP OBDARUJEMO: OBIŠČITE NAS V obdobju od 2. do 23. decembra 2022 osebno obiščite našo poslovalnico v Ljubljani ali v Lendavi in ob nakupu izdelkov v vrednosti najmanj 1 CC točke prejmete darilo iz našega netočkovnega programa. *akcija traja do preklica oz. do konca razpoložljivih zalog.
datum: 02.12.2022 DOGODEK: FOREVER PRAZNIČNO SREČANJE Leto se počasi zaključuje in stopili smo v čarobni veseli december. Ob tej priložnosti vas vljudno vabimo na "tradicionalno" praznično srečanje članov družine Forever Slovenija. Na sproščenem druženju se bomo dobili v petek 16.12.2022 ob 18:30 na sedežu podjetja - Stegne 15, 1000 Ljubljana. Poskrbeli bomo za prijeten ambient in ustrezno okrepčilo. Prav zato pa potrebujemo vašo potrditev udeležbe. Vljudno vas prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite - KLIKNITE SEM ZA PRIJAVO.
datum: 25.11.2022 HVALA VAM - SUCCESS DAY Utrinki z dogodka Success Day v Postojni. Bil je izjemen dan in uživali smo v vsakem trenutku z vami. Hvala vam, da ste bili z nami. Za ogled fotografij kliknite SEM.
datum: 12.12.2022 NOV IZDELEK - NA ZALOGI: FOREVER MARINE COLLAGEN Za razliko od mnogih drugih izdelkov je Forever Marine Collagen visoko koncentrirana tekoča formula, ki uporablja znanstveno napredno bazo morskega kolagena, ki je bolj biološko razpoložljiv in ga telo zlahka razgradi, ter uporabi v primerjavi z drugimi oblikami. Morski kolagen se pridobiva iz rib. Ribji kolagen se v telo absorbira do 1,5-krat učinkoviteje, kar pomeni, da ima boljšo biološko uporabnost kot goveji ali prašičji, ki ga uporabljajo drugi proizvajalci. To je posledica manjše velikosti delcev v primerjavi z drugimi vrstami kolagena. Poleg morskega kolagena so dodani še izvleček črnega popra, goji jagod in izvleček zelenega čaja ter vitamina C in A, ki prispevata k normalni tvorbi kolagena v telesu. Dodan cink in biotin imata tudi vlogo pri vzdrževanju kože, kosti, las in nohtov. > VEČ O IZDELKU
datum: 12.12.2022 #OBVESTILO: PRAZNIČNI DELOVNI ČAS FOREVER SLOVENIJA Naše prodajalne bodo zaradi državnega praznika ZAPRTE: 26.12.2022 (ponedeljek) in 02.01.2023 (ponedeljek). Dne 31.12. 2022 bomo do 24:00 sprejemali vaša naročila izključno preko naše spletne trgovine ali preko elektronske pošte: narocila@forever.si ali lendva@forever.si POMEMBNO: Vsa naročila oddana v letu 2022 bodo tudi obdelana v letu 2022. V kolikor bi želeli naročilo oddati že za januar 2023, potem naročilo oddajte od 01.01.2023 dalje.
datum: 03.01.2023 #OBVESTILO: IZDAJA RAČUNOV ZA BONUSE Spoštovani FBO partnerji, zaradi vse večjih težav, ki jih imamo s pridobivanjem original računov, vam sporočamo, da bomo vaš račun za bonuse po e-mailu sprejeli le, če bo podpisan in opremljen z žigom (v kolikor ga uporabljate). Nepodpisanih računov na žalost ne moremo več sprejemati! Izjema so seveda e-računi in računi izdani z digitalnim podpisom. Obrazložitev: Po slovenskem računovodskem standardu - SRS 21 je račun knjigovodska listina in mora tako izpolnjevati tudi pogoje po tem standardu. SRS 21.8 določa, da »knjigovodske listine, prejete od drugih pravnih in fizičnih oseb, morajo biti opremljene s podpisi odgovornih fizičnih oseb«.
datum: 12.01.2023 #DOGODEK: SPLETNI SUCCESS DAY - FOREVER MADŽARSKA Obveščamo vas, da bo 27. januarja 2023 potekal dogodek Online Success Day v organizaciji FLP Madžarske na katerega vas vljudno vabimo. V času okviru dogodka bodo podeljena imenovanja vsem kvalificiranim v zadnjih dveh mesecih in hkrati imate priložnost, da poslušate najboljše predavatelje tega obdobja - za izjemen začetek leta. Datum: 27. januar 2023. Dostop do Zooma: 10:30 Pričetek dogodka: 11:00 Zoom povezava: https://us02web.zoom.us/j/82111765453... Passcode (geslo): 1234
FOREVER LIVING PRODUCTS HUNGARY, LTD, PODRUŽNICA V LJUBLJANI STEGNE 15, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA T: +386 1 562 36 40 E: info@forever.si DŠ: SI20991533 POLITIKA REŠEVANJA SPOROV IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV IZJAVA O DOHODKIH POSLOVNA POLITIKA PODJETJA
datum: 01.02.2023 #NAGRADNI PROGRAM: YES, YOU CANNES! Izkoristite priložnost, da obiščete francosko riviero! S 1. februarjem 2023 je se je pričel nov evropski spodbudni program - "Yes, You Cannes!" Čas, da se uspešno kvalificirate za ta program je od februarja do aprila 2023. Nagrada tega programa oziroma spodbude je udeležba na Forever dogodku, ki bo potekal v Franciji - v dobro poznanem obalnem mestu Cannes. Nagrada vključuje dve nočitvi, ekskluzivnini Forever trening, zabavo na plaži in vstop na dogodek in še več.... Pogoji: bodite 4 CC aktivni ves čas kvalifikacij, ustvarite vsaj 40 "novih CC točk" z vsaj dvema novima Assistant Supervisorjema. >Seznanite se s podrobnostmi in pogoji - KLIKNITE SEM!
datum: 01.02.2023 #OSVOJITE DARILO: ALOE EASY-SHIP program Z veseljem oznanjamo, da je bil s 1. februarjem 2023 ponovno zagnan naš priljubljen program Aloe-Ship. Novi program se imenuje FOREVER ALOE EASY-SHIP! Novi program Forever Aloe Easy-Ship bo trajal 12 zaporednih mesecev, v nadaljevanju vam je na voljo podroben opis in zahteve. Namen programa je, da vam pomagamo enostavno prejemati vaše najljubše izdelke, s čimer želimo pomagati vašemu delu in organizaciji časa, hkrati pa širiti ponudbo in kakovost naših storitev. Predlagamo vam, da preizkusite ta enostaven in dosleden način naročanja izdelkov (oddajte naročilo pred 15. dnem vsakega zaporednega meseca v obdobju 12 mesecev), izpolnite zahteve, ob koncu pa vas nagradimo z darili in brezplačno dostavo. > Več podrobnosti o pogojih in nagradah programa si preberite tu!
datum: 01.02.2023 #DIAMOND HOLIDAY RALLY 2023: ODPOVED PROGRAMA Obveščamo vas, da je za leto 2023 nagradni program Diamond Holiday Rally - Poreč odpovedan.
datum: 20.01.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: JANUAR 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrtu bili doseženi sledeči rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! nivo ASSISTANT SUPERVISOR: Danilo Di Lorenzo Valentina Mocnik Brigita Petek Nevena Samac Nives Slavec Franci Strnisa David Tramte Mateja Zupan Neva Frank Anita Hozjan Aljosa Kancler Mirjana Kranjcevic GLOBAL RALLY 2023 - BALI: Tomislav in Andreja Brumec
Global Rall datum: 15.02.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE                  										mesec objave: FEBRUAR 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrtu bili doseženi sledeči rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! Zdenko Klepac	Roman Koncut Tatjana Korosec	Magda Kreslin Tijana Stefanovic	Tahira Trnjanin  Nataša Kosec		Silvia Sedmak 		Sara Manjalli  Tomislav Brumec	Andreja Brumec       nivo ASSISTANT SUPERVISOR:  nivo SUPERVISOR:  60CC +:
datum: 24.02.2023 #OBVESTILO: SPREMEMBA CEN Spoštovani, vsi dobro vemo, da se v teh časih pri nas in v večjem delu sveta srečujemo z neslutenimi podražitvami in inflacijo, zaradi česar so se stroški poslovanja podjetja Forever močno povečali. Po natančni analizi povečanih stroškov vas obveščamo, da nameravamo s 1. marcem 2023 zvišati cene naših izdelkov za 5%. Dobro pri tem je, da sprememba cen zagotavlja tudi večjo vrednost in stabilnost vaših bonusov v enaki meri. Hvala za razumevanje in da ste del globalne družine Forever! Vedno smo vam na voljo in v primeru vprašanj nam vedno lahko pišete na info@forever.si
datum: 15.03.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: MAREC 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrtu bili doseženi sledeči rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
nivo SUPERVISOR:
60CC +:
Ilhana Abazovic Metka Arzensek Nenad Bakac Stane Bratusa Tomo Draksler
Hedvika Gorucan Jasmina Grahovac Bernarda Jelen Gordana Jernejc Vesna Katarincic
Ales Kopse Miha Mali Natasa Petric Evgen Sostaric
Beata Mikrut
Tomislav Brumec
Andreja Brumec
datum: 17.04.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: APRIL 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrtu bili doseženi sledeči rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
Mateja Ivancic Gordana Juric Helena Kriznar Sanja Minjovic Adnana Mujakovic
Martina Sajn Ines Saksida Sada Seliman Darko Stular Katarina Zdravkovic
datum: 14.04.2023 #DOGODEK #VABILO: ROJSTNODNEVNI SD v BUDIMPEŠTI 27.5. 2023 bo v Budimpešti organiziran rojstnodnevni Success Day dogodek! Vljudno vas vabimo vas na dogodek, ki obljublja, da bo zares nekaj novega in nepozabnega. Pričakujemo, da se bodo člani naše Forever družine iz celotne regije udeležili dogodka, ki bo poln novosti in odličnega vzdušja. KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ - Early Bird cena vstopnice (velja za nakup do 7. maja): 5900 HUF (cca. 16€) - Predprodajna cena vstopnice (velja za nakup od 8. do 21. maja): 8.900 HUF (cca. 24€) - Cena vstopnice na kraju dogodka (velja za nakup od 22.-27. maja): 12.000 HUF (cca. 32€)
datum: 24.04.2023 #OBVESTILO: PRAZNIČNI DELOVNI ČAS četrtek, 27.04.2023 - ZAPRTO (državni praznik) petek, 28.04.2023 - ZAPRTO ZA OBISK STRANK (v petek lahko naročite izdelke na sledeče načine: telefonska naročila sprejemamo na +386 40 559 631, email prodaja@forever.si ali preko spletne trgovine) ponedeljek, 01.05.2023 - ZAPRTO (državni praznik) torek, 02.05.2023 - ZAPRTO (državni praznik)
datum: 17.05.2023 #IMENOVANJA #NAPREDOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: MAJ 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrtu bili doseženi sledeči rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
Mateja Anzelj Vukovic Tanja Dukic Cuk Martina Ekart Marko Jazbec Tatjana Krasna
Ana Ropic Neda Tompa Dominika Vilcnik
datum: 06.06.2023 #OBVESTILO: SPREMEMBA DATUMA ZA DOGODEK SUCCESS DAY BUDIMPEŠTA Obveščamo vas, da je Success Day v Budimpešti, ki je bil prvotno načrtovan za 26. avgust 2023, prestavljen na nov datum. Tako bo dogodek, ki obljublja, da bo znova razburljiv in nepozaben namesto v mesecu avgustu potekal 2. septembra 2023. Kraj dogodka je dvorana Sports and Events Center Riz Levente (1173 Budimpešta, Pesti út 86-88). Sicer v prenovljenem terminu, a še vedno v okviru dogodka Success Day bomo nagradili tiste, ki so se zaradi svoje izjemne uspešnosti uvrstili v nagradnem "Programu za rojstni dan". O točnih podrobnostih bomo kvalificirane obvestili kmalu. Vabimo, da se nam pridružite 2. septembra 2023 v čim večjem številu, saj tako kot za nedavni Birthday Success Day ponovno pripravljamo odlične nastope, praznovanje, izjemne trenutke - in seveda presenečenja!
datum: 24.05.2023 #OBVESTILO #EAGLE MANAGER - POSEBNI POGOJI KVALIFIKACIJE Postani Eagle Manager! Naša centrala v ZDA se je odločila podaljšati to priložnost za kvalifikacijsko obdobje 2023–2024. Vsak FBO partner na nivoju Soaring Manager ali višje, ki se ni kvalificiral za program Eagle Manager v kvalifikacijskem obdobju 2022–2023, ima možnost, da izkoristi posebno olajšavo za zahteve Eagle Manager nižje linije v kvalifikacijskem obdobju 2023–2024. V kolikor ste kvalifikacijsko obdobje 2023–2024 začeli na položaju Soaring Manager ali višje in se niste kvalificirali med kvalifikacijskim obdobjem 2022–2023, se lahko kvalificirate tako, da imate Eagle Managerja nižje linije, ki prav tako ni bil kvalificiran v kvalifikacijskem obdobju 2022–2023. Vsem želimo uspešno nadaljnjo gradnjo poslovanja!
datum: 16.05.2023 #OBVESTILO #LEVELUP PROGRAM - DVE POTOVANJI ZA ENAK TRUD Global Rally na Baliju je bil prizorišče, kjer sta Gregg in Aidan oznanila navdušujočo novo spodbudo za gradnjo energije v celotnem Forever svetu, imenovano program Level Up in tu so splošni pogoji programa: Kdo se lahko kvalificira? Vsak FBO partner, ki se je kvalificiral za FGR23 z vsaj 1.500 CC točkami. Kako se FBO partnerji kvalificirajo? Kvalificirajte se za FGR24 na višji ravni kvalifikacije od vaše kvalifikacije za FGR23, z najmanj 100 CC razlike. Torej, če ste se kvalificiral za FGR23 z 1500 CC točkami, moratel doseči kvalifikacijo za FGR24 z enim nivojem višje (2.500 CC) + dodatnih 100 CC točk, da se boste lahko uvrstil v to spodbudo. Skupaj potrebujete v letu 2023 - 2600 CC točk. Kaj dobijo tisti, ki se kvalificirajo? Poleg uvrstitve na Global Rally boste prejeli še eno potovanje - popolnoma plačano potovanje na Dominikansko republiko (uradni datum bo še določen) za nekaj počitka in sprostitve, ogled polj aloje, malo navdiha, usposabljanja ter še več zabavnih presenečenj.
datum: 23.06.2023 #AKCIJA: -20% POPUSTA OB NAKUPU DX4 in TRIPACK Z veseljem vas obveščamo o novi akciji, ki traja samo 6 dni! Od 23.06. do 28.06. 2023 (do polnoči) ob sočasnem nakupu 1 kos Aloe Tripak (izberete lahko med okusi Aloe Vera, Berry Nectar, Peaches ali Mango) in 1 paketa DX4 nudimo 20% popusta! Vrednost CC točk ostane nespremenjena. Akcija traja do razprodaje zalog. Za čas akcije smo pripravili posebne kode za naročilo promocijskih izdelkov oz. paketov: 6591: Tripack Aloe Vera Gel/DX4 promo 6592: Tripack Berry Nectar/DX4 promo 6593: Tripack Aloe Peaches/DX4 promo 6594: Tripack Mango/DX4 promo
datum: 07.08.2023 #AKCIJA: -20% POPUSTA OB NAKUPU DX4 in TRIPACK Od 07.08. do 13.08. 2023 (do polnoči) ob sočasnem nakupu 1 kos Aloe Tripak (izberete lahko med okusi Aloe Vera, Berry Nectar, Peaches ali Mango) in 1 paketa DX4 nudimo 20% popusta! Vrednost CC točk je znižana za 20%. Akcija traja do razprodaje zalog. Za čas akcije smo pripravili posebne kode za naročilo promocijskih izdelkov oz. paketov: 6591: Tripack Aloe Vera Gel/DX4 promo 6592: Tripack Berry Nectar/DX4 promo 6593: Tripack Aloe Peaches/DX4 promo 6594: Tripack Mango/DX4 promo
datum: 03.08.2023 #DELOVNI ČAS: 14.8. in 15.8. 2023 - ZAPRTO
datum: 30.06.2023 ODPOVED DOGODKA: SUCCESS DAY SLOVENIJA Obveščamo vas, da je dogodek Success Day, ki je bil v organizaciji Forever Slovenija predviden v terminu 26.09.2023 ODPOVEDAN. Naslednji predviden termin je v prvi polovici leta 2024.
datum: 05.07.2023 DOGODEK: SUCCESS DAY BUDIMPEŠTA Dne 02.09.2023 bo v Budimpešti ponovno organiziran izjemen dogodek regijski Success Day, na katerega so vljudno vabljeni vsi člani družine Forever. Vstopnice (cena 24€) so že na voljo preko spletne strani - KLIKNITE SEM. Potovanje in nastanitev za udeležbo sta v individualni organizaciji. Zagotovljen bo prevod v srbski oz. hrvaški jezik. Kavcija za slušalke znaša 50€. Lokacija dogodka: Riz Levente Sport- és Rendezvényközpont, Budapest, Pesti út 86-88, 1173 Madžarska Zakaj se udeležiti Forever dogodkov? Izobraževanje in usposabljanje: treningi in predavanja, ki pomagajo udeležencem razviti veščine trženja, komunikacije, vodenja in prodaje. To je še posebej koristno za nove člane, ki se želijo naučiti veščin, potrebnih za uspeh v industriji. Motivacija in navdih: Dogodki lahko služijo kot vir motivacije in navdiha. Govorniki, zgodbe uspeha in pozitivna energija na dogodkih lahko spodbudijo udeležence, da ohranjajo vztrajnost in se borijo za svoje cilje. Mreženje: Dogodki so priložnost za povezovanje z drugimi člani v podjetju, ustvarjanje novih poslovnih stikov in deljenje izkušenj. Mreženje omogoča izmenjavo idej, strategij in možnosti za sodelovanje. Prenos znanja: Vodilni v podjetju lahko na dogodkih delijo svoje znanje, izkušnje in nasvete za uspeh. To lahko pomaga članom bolje razumeti poslovni model in kako doseči svoje cilje. Krepitev kulture in identitete: Dogodki lahko okrepijo občutek pripadnosti skupnosti podjetja.
datum: 19.07.2023 NAGRADNI PROGRAM: BOOST YOUR SUMMER Kvalificiraj se in potuj na edinstven seminar, ki bo potekal 1.9.2023 na reki Donavi v Budimpešti. Kaj morate narediti? Zbrati najmanj 10 "novih CC točk" (od novih vpisov) v času kvalifikacijskega obdobja od 15. julija do 15. avgusta 2023. Kakšna je nagrada? Vi in vaš gost se nam bosta pridružila 1. septembra 2023 na ekskluzivnem, fantastičnem seminarju in večerji na reki Donavi v Budimpešti, kjer boste lahko poslušali predavanje Rolfa in Dominique Kipp, ki sta Forever Trojna Diamanta. Vstop za dve osebi ter seveda darilo in priznanje na našem dogodku Success Day, ki bo potekal 2. septembra v Budimpešti. KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ
datum: 03.08.2023 ODPRTO PREDAVANJE: GO SUPERVISOR Vrača se serija spletnih dogodkov GO SUPERVISOR! Serija je namenjena skupnem učenju in razvoju veščin. Dva nova termina: 14.8. 2023 ob 18:00 in 18.9. 2023 ob 18:00 KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ!
datum: 17.06.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: JUNIJ 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrtu bili doseženi sledeči rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
Amadeja Brus Lara Grbec Lejla Ibrahimovic Niko Krhlikar Marko Leber
Nevena Martinovic Kocjan Barbara Mezic France Novak Darja Podsedensek
Jerica Pozun Mojca Rodic Stasa Sitar
01.09.2023 NAGRADNI PROGRAM

SKOK V LONDON - LEAP TO

LONDON

Nova izjemna priložnost za vse FBO partnerje na področju EU v obdobju od 1.9. do 30.11. 2023 ! Kaj morate narediti? 1. Govoriti z novimi osebami. 2. Zbrati najmanj 45 "Novih CC točk" (od novih vpisov) v času kvalifikacijskega obdobja: 1. september do 30. november 2023. 3. Razviti vsaj dva nova Assistant Supervisorja. Kakšna je nagrada? 2 nočitvi za 2 osebi ( od 2. do 4. februarja 2024) v Londonu. Vi in vaš gost se nam bosta pridružila na ekskluzivni zabavi za kvalificirane. Udeležila se bosta tudi dogodka Success Day v organizaciji Forever UK. 150€ nadomestila za pot (na osebo).
08.09.2023

#IZDELKI - INFORMACIJE

Priljubljena krema za globinsko vlaženje kože - Deep Moisturizing Cream ima sedaj novo podobo in novo številko izdelka: #651 Obnovite mladostni sijaj kože z močnimi antioksidanti iz izvlečka borovega lubja. Hkrati vas obveščamo, da so sledeči izdelki ponovno na voljo za naročilo: Forever Lycium Plus (#072), Forever CardioHealth (#312), Forever Argi+ (#473), Vitolize™ Women’s (#375)
16.08.2023

#NOVO- KATALOG 2023/24

Na voljo je nova izdaja Forever kataloga izdelkov za leto 2023/2024! Spletna različica vam je na voljo brezplačno - delite je z drugimi. Tiskano različico pa si lahko naročite ob nakupu izdelkov - koda izdelka NYSZ221, cena 1,50€.
15.08.2023 MESEC AVGUST 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: AVGUST 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Nina Gec Anita Gerzina Dragana Jeftenic Jelena Jeftenic Milan Knezevic Cirilka Kos Majda Krzic Nives Kumer Sanja Saric Jelena Vulovic Franc Wolf
15.09.2023 MESEC AVGUST 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: SEPTEMBER 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Ana Antic Jozica Klancar Matjaz Krivec Jana Martincic Sara Omanovic Marija Vidensek Petra Znideric
06.10.2023

#NOVO - NOVI VZORCI

Z veseljem obveščamo, da so na voljo novi vzorci / testerji za izdelke: ALOE COOLING LOTION, ALOE LIQUID SOAP in BALZAM ALOE JOJOBA CONDITIONER.
09.10.2023

#AKCIJA - DX4 + C9

15% CENEJE! V času od 9. do 15. oktobra 2023 (oz. do razprodaje zalog) poteka posebna promocija! Kupi 1 x DX4 + 1 x C9 paket (z Aloe Vera Gelom ali Berry Nectarjem) in prejmi 15% popust na oba paketa izdelkov. Vrednost CC točk je znižana za 15%. Za potrebe te promocije smo pripravili posebne kode izdelkov:
Koda
Naziv
CC točke
MPC
4751
DX4/C9 Aloe Vera Gel - Ultra Vanilla PROMO
0,901
238,68 €
4761
DX4/C9 Aloe Vera Gel - Ultra Chocolate PROMO
0,901
238,68 €
6251
DX4/C9 Berry Nectar - Ultra Vanilla PROM
0,901
238,68 €
6261
DX4/C9 Berry Nectar - Ultra Chocolate PROMO
0,901
238,68 €
15.10.2023 MESEC SEPTEMBER 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: OKTOBER 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Vanda Alibegovic Izeta Begulic Janja Cebron Persa Djakovic Suzana Kostic Miljanovic Mojca Pivasevic Suncica Stankovic Nada Stevic Alen Zivkovic NIVO SUPERVISOR (25CC) Dragana Jeftenic Ivana Logar Sara Omanovic
25.10.2023

#OBVESTILO - DELOVNI ČAS

Obveščamo vas, da bodo naša prodajna mesta zaradi državnega praznika zaprta v torek 31.10.2023 in sredo 01.11.2023. Spletna trgovina bo v torek 31.10.2023 sprejemala naročila do 22:00 za mesec oktober.
31.10.2023

#NOVA CENA - IMMUBLEND

Obveščamo vas, da bo od 01.11.2023 dalje zaradi povečanih proizvodnih stroškov spremenjena cena in točke za izdelek #355 Forever Immublend. Nova cena (brez popusta): 30,65 EUR CC točke: 0,109 Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.
06.11.2023

#AKCIJA - ALOE MANGO 2+1

Kupiš 2 kosa napitka Aloe Mango, prejmeš tretjega GRATIS! To je priložnost, ki je ne smeš zamuditi! Očaral te bo z eksotičnim okusom aloe vere in manga, ter hkrati poskrbel za tvoje dobro počutje in imunski sistem. Akcija traja od 06.11. do 12.11.2023 oziroma do razprodaje zalog. Gratis izdelek nima CC točk. Za akcijo velja omejitev nakupa - 2 kosa + 1 kos gratis na naročilo/račun.
01.11.2023

#OBVESTILO - NOV CENIK

Obveščamo vas, da je z dnem 01.11.2023 objavljen nov cenik izdelkov zaradi spremembe cene izdelka Forever Immublend. Za ogled in prenos kliknite na spodnji gumb.
15.11.2023 obdobje kvalifikacije: OKTOBER 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: NOVEMBER 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Mina Cehic Darja Grm Brahaj Albiona Hoti Ivana Keniar Nevenka Kopun Alenka Kosem Nina Kren Gnezda Kristina Krzisnik Srecko Lorber Jelena Subaric
10.11.2023

#OBVESTILO - OMEJITEV ZA

NAROČIL S PLAČILOM OB

DOSTAVI

Obveščamo vas, da zaradi ponavljajočih se težav pri prevzemu paketov s plačilom po povzetju (oz. ob dostavi) zadnje 3-4 delovne dni v mesecu ne bo več mogoče naročiti izdelkov s tem načinom plačila. Neprevzeti paketi namreč vplivajo na zaključek meseca in posledično obračun CC točk / bonusov. V tem času bo možno le plačilo s kartico ob naročilu ali plačilo po predračunu. Povzetek za leto 2023: - november: zadnji dan za naročilo s plačilom po povzetju je 27. november 2023 - december: zadnji dan za naročilo s plačilom po povzetju je 20. december 2023
17.11.2023

#DOGODEK

Spoštovani člani družine Forever! Vljudno vas vabimo vas na zaključno srečanje v letu 2023, ki bo potekalo v soboto 9. decembra od 13:00 dalje, na sedežu podjetja v Ljubljani (Stegne 15, Ljubljana). V sproščenem vzdušju se bomo skupaj zbrali, da se povzamemo leto, ki se izteka in pozdravimo novo. Za okrepčilo bo poskrbljeno. Zagotovo pa bo tudi čas za smeh in presenečenja. Prijavite se do 30. novembra 2023 preko spodnjega spletnega obrazca. Veselimo se vašega prihoda in srečanja z vami! vaša ekipa Forever Living Products Slovenija
24.11.2023

#AKCIJA - ČRNI PETEK

ČRNI PETEK - TUDI PRI NAS! Izkoristite novo promocijo, kjer lahko dobite dva izdelka za ceno enega! V tokratni akciji ob nakupu izdelka Hydrating Serum (#618) in/ali Plant Protein (#656) prejmete en kos brezplačno! Kupiš en kos in drugega podarimo. Pomembno: Akcija traja od 24. novembra od 9:00, do 27. novembra do 09:00, oziroma do razprodaje zalog. Brezplačni izdelek nima vrednosti CC točk. Na eno naročilo lahko kupite največ dva kosa Hydrating serum in/ali Plant Protein - torej prejmete 2+2.
© Forever Living Products Hungary, ltd, Produžnica v Ljubljani
FOREVER LIVING PRODUCTS HUNGARY, LTD, PODRUŽNICA V LJUBLJANI STEGNE 15, 1000 LJUBLJANA, SLOVENIJA T: +386 1 562 36 40 E: info@forever.si DŠ: SI20991533 POLITIKA REŠEVANJA SPOROV IZJAVA O VARSTVU OSEBNIH PODATKOV IZJAVA O DOHODKIH POSLOVNA POLITIKA PODJETJA
Klikni za več
datum: 07.11.2022 AKCIJA: JESEN FEST Nagrajujemo vse, ki hkrati kupijo 2 kosa našega paketa #6463, ki vsebuje Aloe Body Wash in Aloe Lotion v unikatnem dekorativnem pakiranju. Kakšna je nagrada? vsak nakup prinese darilo, ki je 1 kos bidon za vodo Forever in še kupon oziroma srečko za žrebanje za glavno nagrado mešalnik / blender Tefal InfinyMix Plus. Koliko časa traja ta akcija? od 7. do 13. novembra 2022.
datum: 02.12.2022 DOGODEK: FOREVER PRAZNIČNO SREČANJE Leto se počasi zaključuje in stopili smo v čarobni veseli december. Ob tej priložnosti vas vljudno vabimo na "tradicionalno" praznično srečanje članov družine Forever Slovenija. Na sproščenem druženju se bomo dobili v petek 16.12.2022 ob 18:30 na sedežu podjetja - Stegne 15, 1000 Ljubljana. Poskrbeli bomo za prijeten ambient in ustrezno okrepčilo. Prav zato pa potrebujemo vašo potrditev udeležbe. Vljudno vas prosimo, da nam vašo udeležbo potrdite - KLIKNITE SEM ZA PRIJAVO.
datum: 02.12.2022 V DECEMBRU VAŠ NAKUP OBDARUJEMO: OBIŠČITE NAS V obdobju od 2. do 23. decembra 2022 osebno obiščite našo poslovalnico v Ljubljani ali v Lendavi in ob nakupu izdelkov v vrednosti najmanj 1 CC točke prejmete darilo* iz našega netočkovnega programa. *akcija traja do preklica oz. do konca razpoložljivih zalog.
datum: 12.12.2022 NOV IZDELEK - NA ZALOGI: FOREVER MARINE COLLAGEN Za razliko od mnogih drugih izdelkov je Forever Marine Collagen visoko koncentrirana tekoča formula, ki uporablja znanstveno napredno bazo morskega kolagena, ki je bolj biološko razpoložljiv in ga telo zlahka razgradi, ter uporabi v primerjavi z drugimi oblikami. Morski kolagen se pridobiva iz rib. Ribji kolagen se v telo absorbira do 1,5-krat učinkoviteje, kar pomeni, da ima boljšo biološko uporabnost kot goveji ali prašičji, ki ga uporabljajo drugi proizvajalci. To je posledica manjše velikosti delcev v primerjavi z drugimi vrstami kolagena. Poleg morskega kolagena so dodani še izvleček črnega popra, goji jagod in izvleček zelenega čaja ter vitamina C in A, ki prispevata k normalni tvorbi kolagena v telesu. Dodan cink in biotin imata tudi vlogo pri vzdrževanju kože, kosti, las in nohtov. > VEČ O IZDELKU
datum: 12.12.2022 OBVESTILO: PRAZNIČNI DELOVNI ČAS FOREVER SLOVENIJA Naše prodajalne bodo zaradi državnega praznika ZAPRTE: 26.12.2022 (ponedeljek) in 02.01.2023 (ponedeljek). Dne 31.12. 2022 bomo do 24:00 sprejemali vaša naročila izključno preko naše spletne trgovine ali preko elektronske pošte: narocila@forever.si ali lendva@forever.si POMEMBNO: Vsa naročila oddana v letu 2022 bodo tudi obdelana v letu 2022. V kolikor bi želeli naročilo oddati že za januar 2023, potem naročilo oddajte od 01.01.2023 dalje.
datum: 12.01.2023 #DOGODEK: SPLETNI SUCCESS DAY - FOREVER MADŽARSKA Obveščamo vas, da bo 27. januarja 2023 potekal dogodek Online Success Day v organizaciji FLP Madžarske na katerega vas vljudno vabimo. V času okviru dogodka bodo podeljena imenovanja vsem kvalificiranim v zadnjih dveh mesecih in hkrati imate priložnost, da poslušate najboljše predavatelje tega obdobja - za izjemen začetek leta. Datum: 27. januar 2023. Dostop do Zooma: 10:30 Pričetek dogodka: 11:00 Zoom povezava: https://us02web.zoom.us/j/82111765453... Passcode (geslo): 1234
datum: 03.01.2023 #OBVESTILO: IZDAJA RAČUNOV ZA BONUSE Spoštovani FBO partnerji, zaradi vse večjih težav, ki jih imamo s pridobivanjem original računov, vam sporočamo, da bomo vaš račun za bonuse po e-mailu sprejeli le, če bo podpisan in opremljen z žigom (v kolikor ga uporabljate). Nepodpisanih računov na žalost ne moremo več sprejemati! Izjema so seveda e-računi in računi izdani z digitalnim podpisom. Obrazložitev: Po slovenskem računovodskem standardu - SRS 21 je račun knjigovodska listina in mora tako izpolnjevati tudi pogoje po tem standardu. SRS 21.8 določa, da »knjigovodske listine, prejete od drugih pravnih in fizičnih oseb, morajo biti opremljene s podpisi odgovornih fizičnih oseb«.
datum: 01.02.2023 #NAGRADNI PROGRAM: YES, YOU CANNES! Izkoristite priložnost, da obiščete francosko riviero! S 1. februarjem 2023 je se je pričel nov evropski spodbudni program - "Yes, You Cannes!" Čas, da se uspešno kvalificirate za ta program je od februarja do aprila 2023. Nagrada tega programa oziroma spodbude je udeležba na Forever dogodku, ki bo potekal v Franciji - v dobro poznanem obalnem mestu Cannes. Nagrada vključuje dve nočitvi, ekskluzivnini Forever trening, zabavo na plaži in vstop na dogodek in še več.... Pogoji: bodite 4 CC aktivni ves čas kvalifikacij, ustvarite vsaj 40 "novih CC točk" z vsaj dvema novima Assistant Supervisorjema. >Seznanite se s podrobnostmi in pogoji - KLIKNITE SEM!
datum: 01.02.2023 #OSVOJITE DARILO: ALOE EASY-SHIP Z veseljem oznanjamo, da je bil s 1. februarjem 2023 ponovno zagnan naš priljubljen program Aloe-Ship. Novi program se imenuje FOREVER ALOE EASY-SHIP! Novi program Forever Aloe Easy-Ship bo trajal 12 zaporednih mesecev, v nadaljevanju vam je na voljo podroben opis in zahteve. Namen programa je, da vam pomagamo enostavno prejemati vaše najljubše izdelke, s čimer želimo pomagati vašemu delu in organizaciji časa, hkrati pa širiti ponudbo in kakovost naših storitev. Predlagamo vam, da preizkusite ta enostaven in dosleden način naročanja izdelkov (oddajte naročilo pred 15. dnem vsakega zaporednega meseca v obdobju 12 mesecev), izpolnite zahteve, ob koncu pa vas nagradimo z darili in brezplačno dostavo. > Več podrobnosti o pogojih in nagradah programa si preberite tu!
datum: 01.02.2023 #DIAMOND HOLIDAY RALLY 2023: PREOBLIKOVANJE PROGRAMA Obveščamo vas, da bo za leto 2023 naš nagradni program Diamond Holiday Rally - Poreč preoblikovan v novo obliko pod imenom Rojstnodnevni program. Pogoji za kvalifikacijo v novem programu so enaki, kot za predhodni Diamond Holiday Rally. Nagrada Rojstnodnevnega programa: - udeležba za dve osebi na dogodek Forever Fest & Party od 19. - 20. maja 2023, Velence, Madžarska - prehrana za oba dneva > Več podrobnosti SI preberite tu
datum: 20.01.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: JANUAR 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrtu bili doseženi sledeči rezultati. nivo ASSISTANT SUPERVISOR: Danilo Di Lorenzo Neva Frank Anita Hozjan Aljosa Kancler Mirjana Kranjcevic Valentina Mocnik Brigita Petek Nevena Samac Nives Slavec Franci Strnisa David Tramte Mateja Zupan GLOBAL RALLY 2023 - BALI: Tomislav in Andreja Brumec Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! ekipa Forever Slovenija
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
nivo SUPERVISOR:
60CC +:
datum: 15.02.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: FEBRUAR 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrt bili doseženi sledeči rezultati. Zdenko Klepac Roman Koncut Tatjana Korosec Magda Kreslin Tijana Stefanovic Tahira Trnjanin Nataša Kosec Silvia Sedmak Sara Manjalli Tomislav Brumec Andreja Brumec Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
datum: 24.02.2023 #OBVESTILO: SPREMEMBA CEN Spoštovani, vsi dobro vemo, da se v teh časih pri nas in v večjem delu sveta srečujemo z neslutenimi podražitvami in inflacijo, zaradi česar so se stroški poslovanja podjetja Forever močno povečali. Po natančni analizi povečanih stroškov vas obveščamo, da nameravamo s 1. marcem 2023 zvišati cene naših izdelkov za 5%. Dobro pri tem je, da sprememba cen zagotavlja tudi večjo vrednost in stabilnost vaših bonusov v enaki meri. Hvala za razumevanje in da ste del globalne družine Forever! Vedno smo vam na voljo in v primeru vprašanj nam vedno lahko pišete na info@forever.si
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
nivo SUPERVISOR:
60CC +:
datum: 15.03.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: MAREC 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrt bili doseženi novi izjemni rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
Ilhana Abazovic Metka Arzensek Nenad Bakac Stane Bratusa Tomo Draksler Hedvika Gorucan Jasmina Grahovac Bernarda Jelen
Gordana Jernejc Vesna Katarincic Ales Kopse Miha Mali Natasa Petric Evgen Sostaric
Beata Mikrut
Tomislav Brumec Andreja Brumec
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
datum: 17.04.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: APRIL 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrt bili doseženi novi izjemni rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
Mateja Ivancic Gordana Juric Helena Kriznar Sanja Minjovic Adnana Mujakovic Martina Sajn Ines Saksida
Sada Seliman Darko Stular Katarina Zdravkovic
datum: 14.04.2023 #DOGODEK #VABILO: ROJSTNODNEVNI SD v BUDIMPEŠTI 27.5. 2023 bo v Budimpešti organiziran rojstnodnevni Success Day dogodek! Vljudno vas vabimo vas na dogodek, ki obljublja, da bo zares nekaj novega in nepozabnega. Pričakujemo, da se bodo člani naše Forever družine iz celotne regije udeležili dogodka, ki bo poln novosti in odličnega vzdušja. KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ - Early Bird cena vstopnice (velja za nakup do 7. maja): 5900 HUF (cca. 16€) - Predprodajna cena vstopnice (velja za nakup od 8. do 21. maja): 8.900 HUF (cca. 24€) - Cena vstopnice na kraju dogodka (velja za nakup od 22.- 27. maja): 12.000 HUF (cca. 32€)
datum: 24.04.2023 #OBVESTILO: PRAZNIČNI DELOVNI ČAS četrtek, 27.04.2023 - ZAPRTO (državni praznik) petek, 28.04.2023 - ZAPRTO ZA OBISK STRANK (v petek lahko naročite izdelke na sledeče načine: telefonska naročila sprejemamo na +386 40 559 631, email prodaja@forever.si ali preko spletne trgovine) ponedeljek, 01.05.2023 - ZAPRTO (državni praznik) torek, 02.05.2023 - ZAPRTO (državni praznik)
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
datum: 17.05.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: MAJ 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrt bili doseženi novi izjemni rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
Mateja Anzelj Vukovic Tanja Dukic Cuk Martina Ekart Marko Jazbec
Tatjana Krasna Ana Ropic Neda Tompa Dominika Vilcnik
datum: 06.06.2023 #OBVESTILO: SPREMEMBA DATUMA ZA DOGODEK SUCCESS DAY BUDIMPEŠTA Obveščamo vas, da je Success Day v Budimpešti, ki je bil prvotno načrtovan za 26. avgust 2023, prestavljen na nov datum. Tako bo dogodek, ki obljublja, da bo znova razburljiv in nepozaben namesto v mesecu avgustu potekal 2. septembra 2023. Kraj dogodka je dvorana Sports and Events Center Riz Levente (1173 Budimpešta, Pesti út 86- 88). Sicer v prenovljenem terminu, a še vedno v okviru dogodka Success Day bomo nagradili tiste, ki so se zaradi svoje izjemne uspešnosti uvrstili v nagradnem "Programu za rojstni dan". O točnih podrobnostih bomo kvalificirane obvestili kmalu. Vabimo, da se nam pridružite 2. septembra 2023 v čim večjem številu, saj tako kot za nedavni Birthday Success Day ponovno pripravljamo odlične nastope, praznovanje, izjemne trenutke - in seveda presenečenja!
datum: 24.05.2023 #OBVESTILO #EAGLE MANAGER - POSEBNI POGOJI KVALIFIKACIJE Postani Eagle Manager! Naša centrala v ZDA se je odločila podaljšati to priložnost za kvalifikacijsko obdobje 2023–2024. Vsak FBO partner na nivoju Soaring Manager ali višje, ki se ni kvalificiral za program Eagle Manager v kvalifikacijskem obdobju 2022–2023, ima možnost, da izkoristi posebno olajšavo za zahteve Eagle Manager nižje linije v kvalifikacijskem obdobju 2023–2024. V kolikor ste kvalifikacijsko obdobje 2023–2024 začeli na položaju Soaring Manager ali višje in se niste kvalificirali med kvalifikacijskim obdobjem 2022–2023, se lahko kvalificirate tako, da imate Eagle Managerja nižje linije, ki prav tako ni bil kvalificiran v kvalifikacijskem obdobju 2022–2023. Vsem želimo uspešno nadaljnjo gradnjo poslovanja!
datum: 16.05.2023 #OBVESTILO #LEVELUP PROGRAM - DVE POTOVANJI ZA ENAK TRUD Global Rally na Baliju je bil prizorišče, kjer sta Gregg in Aidan oznanila navdušujočo novo spodbudo za gradnjo energije v celotnem Forever svetu, imenovano program Level Up in tu so splošni pogoji programa: Kdo se lahko kvalificira? Vsak FBO partner, ki se je kvalificiral za FGR23 z vsaj 1.500 CC točkami. Kako se FBO partnerji kvalificirajo? Kvalificirajte se za FGR24 na višji ravni kvalifikacije od vaše kvalifikacije za FGR23, z najmanj 100 CC razlike. Torej, če ste se kvalificiral za FGR23 z 1500 CC točkami, moratel doseči kvalifikacijo za FGR24 z enim nivojem višje (2.500 CC) + dodatnih 100 CC točk, da se boste lahko uvrstil v to spodbudo. Skupaj potrebujete v letu 2023 - 2600 CC točk. Kaj dobijo tisti, ki se kvalificirajo? Poleg uvrstitve na Global Rally boste prejeli še eno potovanje - popolnoma plačano potovanje na Dominikansko republiko (uradni datum bo še določen) za nekaj počitka in sprostitve, ogled polj aloje, malo navdiha, usposabljanja ter še več zabavnih presenečenj.
datum: 23.06.2023 #AKCIJA: -20% POPUSTA OB NAKUPU DX4 in TRIPACK Z veseljem vas obveščamo o novi akciji, ki traja samo 6 dni! Od 23.06. do 28.06. 2023 (do polnoči) ob sočasnem nakupu 1 kos Aloe Tripak (izberete lahko med okusi Aloe Vera, Berry Nectar, Peaches ali Mango) in 1 paketa DX4 nudimo 20% popusta! Vrednost CC točk ostane nespremenjena. Akcija traja do razprodaje zalog. Za čas akcije smo pripravili posebne kode za naročilo promocijskih izdelkov oz. paketov: 6591: Tripack Aloe Vera Gel/DX4 promo 6592: Tripack Berry Nectar/DX4 promo 6593: Tripack Aloe Peaches/DX4 promo 6594: Tripack Mango/DX4 promo
nivo ASSISTANT SUPERVISOR:
datum: 17.06.2023 #IMENOVANJA #KVALIFIKACIJE mesec objave: JUNIJ 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so v Forever marketinškem načrt bili doseženi novi izjemni rezultati. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek!
Amadeja Brus Lara Grbec Lejla Ibrahimovic Niko Krhlikar Marko Leber Nevena Martinovic
Kocjan Barbara Mezic France Novak Darja Podsedensek Jerica Pozun Mojca Rodic Stasa Sitar
datum: 07.08.2023 #AKCIJA: -20% POPUSTA OB NAKUPU DX4 in TRIPACK Od 07.08. do 13.08. 2023 (do polnoči) ob sočasnem nakupu 1 kos Aloe Tripak (izberete lahko med okusi Aloe Vera, Berry Nectar, Peaches ali Mango) in 1 paketa DX4 nudimo 20% popusta! Vrednost CC točk je znižana za 20%. Akcija traja do razprodaje zalog. Za čas akcije smo pripravili posebne kode za naročilo promocijskih izdelkov oz. paketov: 6591: Tripack Aloe Vera Gel/DX4 promo 6592: Tripack Berry Nectar/DX4 promo 6593: Tripack Aloe Peaches/DX4 promo 6594: Tripack Mango/DX4 promo
datum: 03.08.2023 #DELOVNI ČAS: 14.8. in 15.8. 2023 - ZAPRTO
datum: 30.06.2023 ODPOVED DOGODKA: SUCCESS DAY SLOVENIJA Obveščamo vas, da je dogodek Success Day, ki je bil v organizaciji Forever Slovenija predviden v terminu 26.09.2023 ODPOVEDAN. Naslednji predviden termin je v prvi polovici leta 2024.
datum: 05.07.2023 DOGODEK: SUCCESS DAY BUDIMPEŠTA Dne 02.09.2023 bo v Budimpešti ponovno organiziran izjemen dogodek regijski Success Day, na katerega so vljudno vabljeni vsi člani družine Forever. Vstopnice (cena 24€) so že na voljo preko spletne strani - KLIKNITE SEM. Potovanje in nastanitev za udeležbo sta v individualni organizaciji. Zagotovljen bo prevod v srbski oz. hrvaški jezik.
datum: 19.07.2023 NAGRADNI PROGRAM: BOOST YOUR SUMMER Kvalificiraj se in potuj na edinstven seminar, ki bo potekal 1.9.2023 na reki Donavi v Budimpešti. Kaj morate narediti? Zbrati najmanj 10 "novih CC točk" (od novih vpisov) v času kvalifikacijskega obdobja od 15. julija do 15. avgusta 2023. Kakšna je nagrada? Vi in vaš gost se nam bosta pridružila 1. septembra 2023 na ekskluzivnem, fantastičnem seminarju in večerji na reki Donavi v Budimpešti, kjer boste lahko poslušali predavanje Rolfa in Dominique Kipp, ki sta Forever Trojna Diamanta. Vstop za dve osebi ter seveda darilo in priznanje na našem dogodku Success Day, ki bo potekal 2. septembra v Budimpešti. KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ
datum: 03.08.2023 ODPRTO PREDAVANJE: GO SUPERVISOR Vrača se serija spletnih dogodkov GO SUPERVISOR! Serija je namenjena skupnem učenju in razvoju veščin. Dva nova termina: 14.8. 2023 ob 18:00 18.9. 2023 ob 18:00 KLIKNI ZA VEČ INFORMACIJ!
08.09.2023

#IZDELKI - INFORMACIJE

Priljubljena krema za globinsko vlaženje kože - Deep Moisturizing Cream ima sedaj novo podobo in novo številko izdelka: #651 Obnovite mladostni sijaj kože z močnimi antioksidanti iz izvlečka borovega lubja. Hkrati vas obveščamo, da so sledeči izdelki ponovno na voljo za naročilo: Forever Lycium Plus (#072), Forever CardioHealth (#312), Forever Argi+ (#473), Vitolize™ Women’s (#375)
01.09.2023 NAGRADNI PROGRAM

SKOK V LONDON - LEAP TO

LONDON

Nova izjemna priložnost za vse FBO partnerje na področju EU v obdobju od 1.9. do 30.11. 2023 ! Kaj morate narediti? 1. Govoriti z novimi osebami. 2. Zbrati najmanj 45 "Novih CC točk" (od novih vpisov) v času kvalifikacijskega obdobja: 1. september do 30. november 2023. 3. Razviti vsaj dva nova Assistant Supervisorja. Kakšna je nagrada? 2 nočitvi za 2 osebi ( od 2. do 4. februarja 2024) v Londonu. Vi in vaš gost se nam bosta pridružila na ekskluzivni zabavi za kvalificirane. Udeležila se bosta tudi dogodka Success Day v organizaciji Forever UK. 150€ nadomestila za pot (na osebo).
16.08.2023

#NOVO- KATALOG 2023/24

Na voljo je nova izdaja Forever kataloga izdelkov za leto 2023/2024! Spletna različica vam je na voljo brezplačno - delite je z drugimi. Tiskano različico pa si lahko naročite ob nakupu izdelkov - koda izdelka NYSZ221, cena 1,50€.
15.09.2023 MESEC AVGUST 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: SEPTEMBER 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Ana Antic Jozica Klancar Matjaz Krivec Jana Martincic Sara Omanovic Marija Vidensek Petra Znideric
15.08.2023 MESEC AVGUST 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: AVGUST 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Nina Gec Anita Gerzina Dragana Jeftenic Jelena Jeftenic Milan Knezevic Cirilka Kos Majda Krzic Nives Kumer Sanja Saric Jelena Vulovic Franc Wolf
06.10.2023

#NOVO - NOVI VZORCI

Z veseljem obveščamo, da so na voljo novi vzorci / testerji za izdelke: ALOE COOLING LOTION, ALOE LIQUID SOAP in BALZAM ALOE JOJOBA CONDITIONER.
09.10.2023

#AKCIJA - DX4 + C9

15% CENEJE! V času od 9. do 15. oktobra 2023 (oz. do razprodaje zalog) poteka posebna promocija! Kupi 1 x DX4 + 1 x C9 paket (z Aloe Vera Gelom ali Berry Nectarjem) in prejmi 15% popust na oba paketa izdelkov. Vrednost CC točk je znižana za 15%. Za potrebe te promocije smo pripravili posebne kode izdelkov:
Koda
Naziv
CC točke
MPC
4751
DX4/C9 Aloe Vera Gel - Ultra Vanilla PROMO
0,901
238,68 €
4761
DX4/C9 Aloe Vera Gel - Ultra Chocolate PROMO
0,901
238,68 €
6251
DX4/C9 Berry Nectar - Ultra Vanilla PROM
0,901
238,68 €
6261
DX4/C9 Berry Nectar - Ultra Chocolate PROMO
0,901
238,68 €
15.09.2023 MESEC SEPTEMBER 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: OKTOBER 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Vanda Alibegovic Izeta Begulic Janja Cebron Persa Djakovic Suzana Kostic Miljanovic Mojca Pivasevic Suncica Stankovic Nada Stevic Alen Zivkovic NIVO SUPERVISOR (25CC) Dragana Jeftenic Ivana Logar Sara Omanovic
25.10.2023

#OBVESTILO - DELOVNI ČAS

Obveščamo vas, da bodo naša prodajna mesta zaradi državnega praznika zaprta v torek 31.10.2023 in sredo 01.11.2023. Spletna trgovina bo v torek 31.10.2023 sprejemala naročila do 22:00 za mesec oktober.
31.10.2023

#NOVA CENA - IMMUBLEND

Obveščamo vas, da bo od 01.11.2023 dalje zaradi povečanih proizvodnih stroškov spremenjena cena in točke za izdelek #355 Forever Immublend. Nova cena (brez popusta): 30,65 EUR CC točke: 0,109 Zahvaljujemo se za vaše razumevanje.
06.11.2023

#AKCIJA - ALOE MANGO 2+1

Kupiš 2 kosa napitka Aloe Mango, prejmeš tretjega GRATIS! To je priložnost, ki je ne smeš zamuditi! Očaral te bo z eksotičnim okusom aloe vere in manga, ter hkrati poskrbel za tvoje dobro počutje in imunski sistem. Akcija traja od 06.11. do 12.11.2023 oziroma do razprodaje zalog. Gratis izdelek nima CC točk. Za akcijo velja omejitev nakupa - 2 kosa + 1 kos gratis na naročilo/račun.
01.11.2023

#OBVESTILO - NOV CENIK

Obveščamo vas, da je z dnem 01.11.2023 objavljen nov cenik izdelkov zaradi spremembe cene izdelka Forever Immublend. Za ogled in prenos kliknite na spodnji gumb.
15.11.2023 obdobje kvalifikacije: OKTOBER 2023

#IMENOVANJA / #KVALIFIKACIJE

MESEC OBJAVE: NOVEMBER 2023 Prispele so kvalifikacije za pretekli mesec. V tem obdobju so bili doseženi novi rezultati v Forever marketinškem načrtu. Vsem kvalificiranim iskreno čestitamo za izjemen dosežek! NIVO ASSISTANT SUPERVISOR (2CC) Mina Cehic Darja Grm Brahaj Albiona Hoti Ivana Keniar Nevenka Kopun Alenka Kosem Nina Kren Gnezda Kristina Krzisnik Srecko Lorber Jelena Subaric
10.11.2023

#OBVESTILO - OMEJITEV ZA

NAROČIL S PLAČILOM OB

DOSTAVI

Obveščamo vas, da zaradi ponavljajočih se težav pri prevzemu paketov s plačilom po povzetju (oz. ob dostavi) zadnje 3-4 delovne dni v mesecu ne bo več mogoče naročiti izdelkov s tem načinom plačila. Neprevzeti paketi namreč vplivajo na zaključek meseca in posledično obračun CC točk / bonusov. V tem času bo možno le plačilo s kartico ob naročilu ali plačilo po predračunu. Povzetek za leto 2023: - november: zadnji dan za naročilo s plačilom po povzetju je 27. november 2023 - december: zadnji dan za naročilo s plačilom po povzetju je 20. december 2023
17.11.2023

#DOGODEK

Spoštovani člani družine Forever! Vljudno vas vabimo vas na zaključno srečanje v letu 2023, ki bo potekalo v soboto 9. decembra od 13:00 dalje, na sedežu podjetja v Ljubljani (Stegne 15, Ljubljana). V sproščenem vzdušju se bomo skupaj zbrali, da se povzamemo leto, ki se izteka in pozdravimo novo. Za okrepčilo bo poskrbljeno. Zagotovo pa bo tudi čas za smeh in presenečenja. Prijavite se do 30. novembra 2023 preko spodnjega spletnega obrazca. Veselimo se vašega prihoda in srečanja z vami! vaša ekipa Forever Living Products Slovenija
24.11.2023

#AKCIJA - ČRNI PETEK

ČRNI PETEK - TUDI PRI NAS! Izkoristite novo promocijo, kjer lahko dobite dva izdelka za ceno enega! V tokratni akciji ob nakupu izdelka Hydrating Serum (#618) in/ali Plant Protein (#656) prejmete en kos brezplačno! Kupiš en kos in drugega podarimo. Pomembno: Akcija traja od 24. novembra od 9:00, do 27. novembra do 09:00 oziroma do razprodaje zalog. Brezplačni izdelek nima vrednosti CC točk. Na eno naročilo lahko kupite največ dva kosa Hydrating serum in/ali Plant Protein - torej prejmete 2+2.
Update cookies preferences